Harcz Balázs Dániel természetfotós

Természetfotós és tájképfotós - Harcz Balázs Dániel - rólam

En

ENGLISH

Bevásárlókosár

Harcz Balázs Dániel természetfotós

Harcz Balázs Dániel1975-ben születtem, tősgyökeres budapesti vagyok. Talán épp a betondzsungelből való menekülés vonz kiskorom óta a természethez és a fotózáshoz. Bölcsészdiplomáim vannak, melyeket az ELTE-n szereztem. A művészvéna generációkon át követhető a családomban. Szüleim mérnökök, édesapám ezenkívül zenész is.

A digitális természetfotózást 2007. januárjában kezdtem. Mivel 1998. óta (diplomázás óta) saját vállalkozásom van (fordítóiroda, www.harcz.hu ), a magam ura voltam mindig is, és ennek köszönhetően sok szabadidőm van, gyakran megyek szép, külföldi utazásokra, illetve belföldi nemzeti parkokba, tavakhoz, folyókhoz hódolni túra- és fotózási szenvedélyeimnek. Ezek a gyakori kiruccanások hozzájárulnak ahhoz, hogy újabb és újabb módszerekkel kísérletezzek a természet, a szép tájak minél érzékletesebb bemutatása érdekében.

Harcz BalázsMostanában már igyekszem a fotóimat művészi igénnyel elkészíteni. Fő érdeklődési köreim: esztétika, makrofotózás, vízfelületeken való tükröződések, természetvédelem, tájképek készítése, természetes minták, illetve a színekkel és fényekkel való varázslás.

Legfőbb erényeimnek a kreativitást, a humort és az érzékenységet tartom, utóbbinak köszönhetően úgy vélem, esztétikumot olyan dolgokban is fel tudok fedezni, amelyek első ránézésre sokaknak érdektelennek, jellegtelennek tűnnek.

Ez a weboldal elsősorban arra hivatott, hogy ízelítőt szolgáltasson fotóművészetemből, és hogy gyönyörködtesse a látogatókat. Az itteni galériámban szereplő valamennyi felvételt meg lehet vásárolni, az egyes képek különböző méretben nyomtathatók (akár falra akasztható keretezett kép méretűként is), és ajándéktárgyakra való elhelyezésük is megoldható egy partner vállalkozásnak köszönhetően. A képek, illetve ajándéktárgyak rendeléséhez kérem, használja a képeknél található bevásárlókosarat.

Szívesen vállalok fotózást kiadók, magazinok, weboldalak üzemeltetői, illetve magánszemélyek részére. A fotókat a legújabb digitális technológia felhasználásával készítem (Nikon), áraim kedvezőek, KFT számlát adok, és akár a megkeresés napján is rendelkezésre állok.

Bárkivel szívesen beszélgetek fotózásról, és cserélek ötleteket, elképzeléseket olyan emberekkel, akik hozzám hasonlóan elkötelezett természetvédők és a fotózáson belül főképp a természet megörökítése, megismertetése, megszerettetése iránt érdeklődnek. Olyan emberek társaságát is keresem, akikkel alkalomadtán együtt mehetnénk belföldre vagy külföldre természetet, tájakat fotózni.

Jó szórakozást kívánok a galériám böngészéséhez.
Üdvözlettel:
Harcz Balázs Dániel

Árak

Partnerek

Fordítóiroda

Vanegyperce.hu - Ingyenes apróhirdetés feladás 1 perc alatt!

Börzsöny

3D panoráma fotók

Aktuális

2009_827.jpg

2011. március 2-től 17-ig az Albertfalvai Művelődési Házban (Budapest, XI. ker. Gyékényes utca 45 - 47.) természetfotóimból önálló kiállítást rendeztek. 43 alkotásom volt kiállítva nagy méretben 15 napon át. A kiállítás nagy sikert aratott, rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a művelődési házba ellátogató érdeklődőktől, műkedvelőktől.